Contact

Wilt u de kybun schoenen en/of kybun mat uitproberen? U bent van harte welkom in ons Experience Center in Zoeterwoude! Indien gewenst, kan een gediplomeerde fysiotherapeut u −zonder extra kosten− ter plekke begeleiden en adviseren. Ook kunt u van hieruit een (proef)wandeling maken door de polders van het Groene Hart.

Kortom, u kunt uitgebreid kennis maken met de kybun schoenen en het heerlijke gevoel bij het lopen zelf ervaren. Of natuurlijk de kybun mat met eigen voeten uitproberen. Een positieve ervaring die u waarschijnlijk niet meer zult vergeten. 

U vindt ons op het Groene Hartplein 5 te Zoeterwoude, direct langs de snelweg A4 (afslag Zoeterwoude-Dorp), naast restaurant La Place. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 400 stopt tenslotte voor de deur.

Openingstijden
Van maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
OM IN DEZE CORONA PERIODE TE VOORKOMEN DAT ER TEVEEL KLANTEN IN ONZE WINKEL ZIJN, WERKEN WIJ ALLEEN OP AFSPRAAK.
Plan uw route

Voor een gratis consult van onze fysiotherapeut, bel: 071 - 2032377. U kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.

Graag tot ziens!

Ger Wolters en Jochem Klein

Heeft u een vraag en/of opmerking of wilt u een belafspraak maken? Vult u dan hieronder het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons bellen of mailen kan natuurlijk ook: 071 - 2032377 of info@kybunsolutions.nl