Beter Bewegen = Beter Leven

Ondanks de goede gezondheidszorg leven er in Nederland teveel mensen met pijn, wellicht bent u een van hen. Dit komt voornamelijk doordat we ons lichaam in de basis niet goed gebruiken: we lopen een leven lang op harde, vlakke ondergronden en op harde schoenen (regelmatig met steunzolen).

 

Dit terwijl ons lichaam met al zijn pezen, bindweefsel, spieren en gewrichten daar helemaal niet voor is gemaakt. Hierdoor raken lichaamsdelen overbelast en krijgen mensen pijn bij het lopen en zelfs bij het staan.

Op deze pagina vind u:

Jochem Klein, fysiotherapeut • Waarom kybun fysiotherapie?
De kybun mat • Werkwijze • Tarieven • Betaalwijze • Voorwaarden

Pijn in de voeten, knieën, heupen en rug

Kybun fysiotherapie is een no nonsense therapie die zich richt op de oorzaak van de
diagnose en daarmee voor blijvende verbetering.
Voetpijn Fysiotherapie
Kniepijn Fysiotherapie
Heuppijn Fysiotherapie
Rugpijn Fysiotherapie

Jochem Klein, fysiotherapeut

Eind 2018 heeft fysiotherapeut Jochem Klein, besloten zijn fysiotherapiepraktijk te verkopen om zich volledig in te kunnen zetten om kybun in Nederland te introduceren.

 

Nu we een fase verder zijn met kybun Nederland en ons team is uitgebreid, kan Jochem zijn diensten als behandelend kybun therapeut op veler verzoek voor een aantal dagdelen in de week weer oppakken.

LEES VERDER


Waarom kybun fysiotherapie?

Jochem: vanaf 2018 dat ik met kybun bezig ben zie ik mensen uit het gehele land en heb ik gemerkt dat er toch bij veel mensen een heleboel beter kan ondanks de therapie(en) die ze reeds hebben gevolgd.

 

Wat mij betreft worden er veel zaken over het hoofd gezien en ligt de focus te veel op het behandelen van de diagnose in plaats van kijken naar de oorzaak. Kybun therapie zoekt juist de veroorzaker van de diagnose, maakt beperkingen vrij waardoor er herstel kan en zal plaatsvinden.

 

Door de visie van kybun in combinatie met mijn ervaring heb ik ontdekt dat met gemiddeld drie behandelingen bij de kybun fysiotherapeut bij deze mensen het lichaam weer vrij kan worden gemaakt in het bewegen. Dit wordt gecombineerd met gerichte kybun oefeningen op de kybun mat. Dit is een zacht elastische mat, de enige in zijn soort.

De kybun mat

De kybun mat daagt uw lichaam uit met constante, kleine bewegingen wat de balans, coördinatie, stabiliteit en uw houding verbetert. Uw lichaam zal beter en beter gaan bewegen, met minder pijn en meer levensvreugde als gevolg.
kybunmat werking

Op een missie iedereen beter te laten bewegen met minder pijn

De oefeningen voor thuis worden allen in beeld uitgelegd en u krijgt de voor u beste oefeningen per keer mee.

Uitlegvideo werking kybun mat

Voorbeeld oefenvideo kybun mat

Voorbeeld oefenvideo kybun mat

Jochem: "Ik sta te popelen mensen via deze fysiotherapieweg in combinatie met de producten van kybun weer beter te laten bewegen. In dit geval maakt 1+1=3"

Werkwijze

Na het inplannen van een afspraak zullen we de eerste keer een uitgebreide intake, onderzoek en een kybun voetdrukmeting doen. Aan de hand van de uitkomsten wordt uitleg gegeven over de oorzaak van de klachten en wordt direct met de behandeling in de behandelkamer gestart. Na het behandeldeel krijgt u specifieke kybun mat oefeningen mee om thuis aan de slag te gaan en zo de nieuwe vrijheid van bewegen verder voort te zetten.

Behandeling

Voor elke totale behandeling wordt er een heel uur ingepland. Dat is 2x zo lang dan normaal voor een fysiotherapie behandeling staat. We hebben deze tijd nodig om het beste inzicht te krijgen in de oorzaak en deze maximaal aan te pakken.

Gratis kybun voetdrukmeting

Tijdens een voetdrukmeting wordt er gekeken naar uw klachten, de stand van de voeten en het looppatroon. De meting wordt gedaan op een speciale mat met sensoren. Hiermee kunnen we direct extra inzicht krijgen wat betreft uw probleem en uitleggen en wat het gebruik van de kybun mat voor u zal kunnen betekenen.

 

Hiernaast geeft dit ons meer inzicht in de behandelbare componenten die we tijdens de therapie gaan behandelen.

De kybunmat

TARIEVEN • BETAALWIJZE • VOORWAARDEN

Plan hier uw afspraak met Jochem

Jochem helpt u graag verder en u kunt een afspraak met Jochem inplannen op de maandagochtend of dinsdagmiddag.

 

071-203 23 77 j.klein@kybunsolutions.nl

Kybun Fysiotherapie