Kybun fysiotherapeut

Maak een gratis afspraak met de kybun fysiotherapeut.

U heeft de mogelijkheid een gratis afspraak met de kybun fysiotherapeut in te plannen. Deze afspraak zal 30 tot 45 minuten duren waarbij wordt ingegaan op uw specifieke klachten. Een diagnose van de klacht wordt gesteld. Hierna krijgt u advies over wat de kybun schoen voor u kan betekenen.

Voor het maken van een afspraak kunt u dit webformulier gebruiken >>

 

 

 


Op een speciale fysio-kybunkaart zal kort de diagnose worden opgeschreven en de lichaamslocatie worden vermeld. Mocht er enige tijd na het lopen op kybun schoenen en het opvolgen van de adviezen nog steeds klachten aanwezig blijven, dan kunt u met de fysio-kybunkaart naar uw eigen fysiotherapeut om verdere behandeling te krijgen. De kaart geeft de fysio dan direct wat voorinformatie en kan zijn behandeling er verder op insteken.


Direct na het onderzoek en het stellen van de diagnose kan er bij interesse in kybun schoen of Joya schoen worden gekeken naar het juiste model en kan deze direct worden aangeschaft, dan wel worden besteld. De afspraak vindt plaats in het kybun experience center. U vindt ons op het Groene Hartplein 5 te Zoeterwoude, direct langs de snelweg A4 (afslag Zoeterwoude-Dorp), naast restaurant La Place. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt tenslotte voor de deur.