Maak een gratis afspraak met Jochem Klein, fysiotherapeut kybun

Fysiotherapeut Jochem Klein Kybun Solutions U heeft de mogelijkheid een gratis afspraak met de kybun – Joya fysiotherapeut in te plannen. Deze afspraak zal ongeveer 30 minuten duren waarbij nader zal worden ingegaan op uw specifieke klachten. Er kan indien nodig een kort lichamelijk onderzoek plaatsvinden om zo op de beste manier de juiste diagnose te kunnen stellen. Hierna krijgt u uitgebreid uitleg over uw klacht, het ontstaan ervan en advies voor de beste oplossing. Uiteraard wordt hierin meegenomen op welke manier de kybun of Joya schoenen uw herstel kunnen bevorderen.

Direct na de afspraak met de fysiotherapeut kan er bij interesse in de kybun- of Joya schoenen, worden gekeken naar het juiste model en kan deze direct worden aangeschaft, dan wel worden besteld. De gehele afspraak vindt plaats in het kybun experience center.

U vindt ons op het Groene Hartplein 5 te Zoeterwoude, direct langs de snelweg A4 (afslag Zoeterwoude-Dorp), naast restaurant La Place. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 400 stopt tenslotte voor de deur.Voor een gratis consult van onze fysiotherapeut, bel: 071 - 2032377.
U kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.